Ο Καιρός στη Σκόπελο

Το νησί της Σκοπέλου χαρακτηρίζεται από μεσογειακό κλίμα, με ήπιους χειμώνες και ζεστά, ηλιόλουστα καλοκαίρια. Παρότι η αρχή της θερινής περιόδου σηματοδοτείται από το μήνα του Μαΐου, οι πιο ζεστοί μήνες ανήκουν στο διάστημα μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας, σε γενικό επίπεδο, ήπιες θερμοκρασίες σε όλη τη διάρκεια τους. Ο Μάιος και Ιούνιος αποτελούν ιδανική περίοδο για εξωτερικές δραστηριότητες και εξορμήσεις στη Σκόπελο, όπως είναι η πεζοπορία. Από την άλλη, οι θερμοί μήνες του Ιουλίου και Αυγούστου, δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν τη ζεστή θάλασσα της Σκοπέλου.

Ο Σεπτέμβριος αποτελεί ιδεώδη χρονική περίοδο για να επισκεφτεί κανείς τη Σκόπελο, καθώς η θερμοκρασία της υπαίθρου και της θάλασσας είναι κατάλληλη για κολύμβηση στις όμορφες παραλίες του νησιού. Ο συννεφιασμένος πρωινός ουρανός δεν αποθαρρύνει τους παραθεριστές, καθώς στα μέσα της ημέρας τα σύννεφα απομακρύνονται, δίνοντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να προχωρήσουν στα σχέδια των διακοπών τους. Οι μήνες του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου αποτελούν εναλλακτική επιλογή ως προς τις υπαίθριες δραστηριότητες και τις καιρικές συνθήκες. Ο Οκτώβριος ως πιο δροσερός μήνας, καθιστά αναγκαία τη χρήση πουλόβερ ή σακακιού για τις απογευματινές ώρες.

Η πιο ψυχρή και βροχερή περίοδος αρχίζει τον Νοέμβριο και διαρκεί έως τον Μάρτιο σε ολόκληρη την περιοχή, με πιο κρύους μήνες το Δεκέμβριο και Ιανουάριο. Ο Απρίλιος παρατηρείται ως πιο απρόβλεπτος μήνας,  καθώς παρατηρούνται ηλιόλουστες μέρες διαρκείας, με διαστήματα βροχοπτώσεων.

FAQ Spyrou Hotels

Careers

If you are looking forward to build up a new and successful career in the tourism industry, please send us your CV and we will be in contact with you as soon as possible. Send your CV at hr@skopeloshotels.eu

Weather in Skopelos

booked.net

© 2018 ."Spyrou Hotels" in Skopelos island, Best Hotels in Skopelos . Created By Dynamic WebSites

Search