ENGLISH

Privacy Policy

This Privacy Policy determines the use of the websites and services of “Spyrou Group of Companies”, members of which are: RIGAS HOTEL Chora Skopelos 37003 Skopelos, SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & SPA Chora Skopelos 37003 Skopelos, BLUE GREEN BAY Panormos Skopelos 37003-Skopelos, ELIOS HOLIDAYS HOTEL Neo Klima Skopelos 37003-SKOPELOS, BEST SHOP SKOPELOS & SKIATHOS Skopelos Town 37003-Skopelos, MEDITERRANEAN HOTEL MANAGEMENT 125-127 Kifissias Ave  Athens 11524, all companies and activities based in Greece.

“Spyrou Group of Companies” fully respects your privacy and is committed to ensuring the security and confidentiality of the personal data you provide us.

By accepting the Privacy Policy and Terms and Conditions, you acknowledge that you have read and agree to be bound by this Privacy Policy. These terms may be modified, updated or otherwise altered, in whole or in part, at any time, but the latest version in force at all times will always be accessible within the Group’s  electronic pages and websites.

Personal data, optional and mandatory, you must provide when entering the website, or signing up for various applications related to services and products provided by "Spyrou Group of Companies" and any additional personal data requested at later stages are being collected, processed, transferred, stored and used by “Spyrou Group of Companies”, in its capacity as data controller responsible for the benefit of Group members and its Hotels and its Associates, as well as service providers, including data processors and providers of services described below.

This Privacy Policy describes the collection and processing of your personal data, the purposes and features of this processing, and your relevant rights.

We undertake the responsibility to process and protect in accordance with our Privacy Policy and the related legislation. All Hotels and properties of our Group follow our Policy guidelines and make sure of the protection of your personal data and privacy!

What categories of data we collect

“Spyrou Group of Companies” may process the following categories of your personal data:

➢ Personal details: name, surname, identity card or passport number, gender, date of birth, nationality

➢ Contact details: contact phone number, tele facsimile, email address, social networking page accounts

➢ Payment details: details of your credit or debit card

➢ Items related to your participation in our Loyalty Club program

➢ Details of your stay: date of arrival and departure, goods and services that you have chosen, participation and group of customers as well as the issue of your ferry tickets through our office

➢ Information related to your participation in our contests and lucky draws

➢ Your reviews and your assessment of the quality of your stay and our services, in general

➢ Information you provide us about fulfilling special requests and wishes during your stay

➢ Any personal data you choose to share with us in order to better serve you

How we collect your data

“Spyrou Group of Companies” collects your personal data:

➢From information provided directly by you:

  1. When you ask by phone or in person information about our services and room availability offers, and there for you provide us verbally your email address.
  2. Information that you provide when you generally proceed with accommodation arrangements in our hotels and where else we provide accommodation.
  3. Choose to receive news and offers from "Spyrou Group of Companies" and use applications related to our websites, booking and phone call centers, social media and social networking page accounts, when providing them voluntarily to us, including in relation to with our Loyalty Club program and members of the "Spyrou Group of Companies" or other third parties.
  4. In case you register or use our web pages and / or an Application/Registration Form, you must provide some personal data (such as your name and surname, email address, password, etc.). By filling in the fields that are specified as mandatory in the registration form on the login page or in the document.
  5. From the registration of your Personal Data at the reception of our hotels upon your arrival and check in procedure.
  6. From the information you provide to our employees during your stay at our premises for your best service
  7. Contact details such as your name, facsimile, postal address, email address and telephone number.
  8. Credit card number or other payment account number, billing address, and other payment and billing information ("Payment Information").
  9. The files and copies of your mail if you contact us.
  10. Information necessary to meet specific requests (e.g.: health conditions requiring special accommodation).

➢ From travel agents and tour operators with whom "Spyrou Group of Companies" cooperates.

➢ From electronic platforms through which you communicate with us or make your reservations.

➢ From the issuance of advance payments, payments and balance payments.

In no event, we collect or process personal data that have not been provided with your consent.

Why do we collect your data

We collect, process, use and store your personal data to fulfill the following set purposes only:

➢ To fulfill our contractual obligations to you and to provide you with the best possible services and accommodation we promised you.

➢ To comply with obligations imposed by the relevant legislation, judicial or supervisory authorities and the applicable law.

➢ For information, research, or advertising purposes only if we have obtained your explicit consent to this effect.

➢ To certify you when logging in to our web pages, our application and our Wi-Fi internet connection.

➢ To fulfill your reservation and/or information requests and to remember your preferences and registration information.

➢ For Loyalty Club programs.

➢ To measure and obtain data for administrative and other communication purposes and to operate and improve the effectiveness of our services, our Websites and the Programs and Applications related to the operations of “Spyrou Group of Companies”.

➢ For our internal purposes (such as auditing, data analysis, and research to improve and develop our products, services, content, advertising, and communications).

Measures and guarantees to ensure the security of your data

We take appropriate and suitable technical and organizational measures to protect your personal data that we process.

We prevent unauthorized access to your data, and all staff members are bound to ensure the confidentiality of your personal data.

We do not disclose or transfer your personal data to third parties except in the context of our contractual relations with our Affiliates and for the fulfillment of specific purposes related to your best service.

In any case, we ensure that all of our Affiliates comply with the data protection legislation and, in turn, receive all necessary guarantees for the confidentiality, integrity and availability of any data they may receive.

Privacy Policy & Data Processing

Your personal data is collected, filed and processed by “Spyrou Group of Companies” exclusively for the provision of our services to you in accordance with the applicable laws. By accepting the terms here, you give your explicit consent to the "Spyrou Group of Companies" to transfer your personal data to its Affiliates, i.e. to third parties physical or legal entities that provide services in combination or in addition to its services (especially for travel services, excursions, internal or external activities, visit to places, product guarantees, etc.) and for reasons related to the rendering of best service of “Spyrou Group of Companies” to you.

We’ll share your information with third parties only as described in this Privacy Policy. We may share personal data about you outside the " Spyrou Group of Companies" where: a) it is required or permitted by law, b) when and to the extent necessary to provide services you have requested, in which case you will be deemed to have given your consent, (c) If your stay has been paid by a third party, we will provide with billing information to the third party, d) if you have not paid any amounts due.

With government or law enforcement authorities when required by applicable law to comply with a court order or other legal obligation or to respond to a government request.

When we believe in good faith that disclosure is necessary to protect our rights and/or our property, protect your security or the safety of others, or investigate theft or fraud.

With service providers and data processors we use to perform and improve our services and support our business.

For the purposes of special programs, special offers, lucky draws and contests, according to the more specific terms and conditions if / when you choose to join.

With our suppliers and third parties for delivering our goods and services to you, storing and processing data or sending emails to your email address. These third parties are required to protect your personal data with reasonable security measures and limit their use only for the purposes for which we have disclosed them. This Privacy Policy does not describe the collection, use or disclosure of information from third parties that you contact for services related to ours, for which you must notify their own Privacy Policy.

Our websites may contain links to third party websites managed by the other three parties other than the "Spyros Group of Companies". These linked third party websites are not under the control and responsibility of “Spyrou Group of Companies” so “Spyrou Group of Companies” is not responsible for the operation, content, practices about the security of your personal data or general security of any such linked website (or any other link is on any linked website). You are responsible for reading and complying with the Privacy Policy Statements and Terms of Use posted on these third party linked websites.

How long do we keep your data

We will retain your Personal Data for as long as you use our websites and / or our Application and for a reasonable period of time to meet the above-mentioned purposes or to comply with the applicable laws or statutes of limitations or terms of this Policy. We will automatically retain information collected for up to 24 months and then store them in an unrecognizable aggregate form. In any case, we delete your personal data completely and permanently from our physical and electronic records within 30 days of your request.

Cookies Policy

Please refer to the relevant section

Rights

You have the following rights with respect to your personal data we process.

 You have the right to:

➢ Withdraw at any time your consent to the use of your data for advertising or information purposes.

➢ Ask for information about the type of processing that your data is undergoing and access to it

➢ Request to correct or update your data if it is inaccurate or incomplete.

➢ Request the complete and definitive deletion of your data from our records.

➢ Request that we limit the processing of your data, provided that the conditions laid down in the relevant legislation are met.

➢ Request a copy of all or part of your personal data in a commonly used and machine-readable format.

We are committed to meeting your requests free of charge as soon as possible and in any event within 30 days of their submission. This deadline can be extended for 60 days, depending on the complexity and the number of requests.

Please be advised that you may also address your complaints and concerns about the use and protection of your personal data with the responsible Personal Data Protection Authority.

Communication

In order to exercise these rights, to express any inquire or complaint and to evaluate our Privacy Policy, you may contact the Personal Data Protection Officer (Mr. Vassilios Spyros) at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   or send your inquiries by mail to Spyrou Group of Companies, 125-12 Kifissias Avenue Office 830 Athens P.C. 11524 Greece.

Changes to the Privacy Policy

This Privacy Policy may be modified in the future. Any change or addition to it will be posted on our website so that you are always up to date on how we process and protect your personal data.

No changes to our policy will be effective until they are updated and posted on our website.

Jurisdiction

It is expressly agreed that the Courts of Athens applying Greek law will be solely responsible for resolving any dispute, claim, interpretation or dispute arising out of or relating to the Terms of this Privacy Policy.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου διέπει τη χρήση των δικτυακών τόπων και των υπηρεσιών της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων», μέλη της οποίας είναι τα: RIGAS HOTEL Χώρα Σκοπέλου 37003-Σκόπελος,  SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & SPA  Χώρα Σκοπέλου 37003-Σκόπελος, BLUE GREEN BAY Πάνορμος Σκοπέλου 37003-Σκόπελος, ELIOS HOLIDAYS HOTEL Νέο Κλήμα Σκοπέλου 37003-Σκόπελος, BEST SHOP SKOPELOS & SKIATHOS Χώρα Σκοπέλου 37003-Σκόπελος, MEDITERRANEAN HOTEL MANAGEMENT Κηφισίας 125-127 Αθήνα 11524,  εταιρείες  και δραστηριότητες με έδρα την Ελλάδα. Η παρούσα πολιτική απορρήτου δεσμεύει όλες τις εταιρείες του Ομίλου χωριστά.

Στην «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων», σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε.

Με την αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου και των όρων και προϋποθέσεων, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε ότι αποδέχεσθε αυτή την Πολιτική Απορρήτου.

Οι όροι αυτοί μπορούν να αλλάξουν, να επικαιροποιηθούν ή να τροποποιηθούν με άλλο τρόπο, εν όλω ή εν μέρει, ανά πάσα στιγμή, ωστόσο η ισχύουσα κάθε φορά εκδοχή θα είναι πάντοτε προσβάσιμη στις ηλεκτρονικές σελίδες των επιχειρήσεων του Ομίλου.

Τα προσωπικά δεδομένα, προαιρετικά και υποχρεωτικά, που πρέπει να παρέχετε κατά την είσοδο στον ιστότοπο ή την εγγραφή σας σε διάφορες εφαρμογές που σχετίζονται με υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχονται από την «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» και τυχόν πρόσθετα προσωπικά δεδομένα που θα ζητηθούν σε μεταγενέστερα στάδια συλλέγει, επεξεργάζεται, μεταφέρει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί η  «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων», υπό την ιδιότητά της  ως υπεύθυνης επεξεργασίας δεδομένων προς όφελος των μελών του Ομίλου και των ξενοδοχείων και συνεργατών τους, καθώς και από παρόχους υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών δεδομένων και των παρόχων υπηρεσιών που περιγράφονται παρακάτω.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας περιγράφει τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς και τα χαρακτηριστικά της επεξεργασίας αυτής και τα δικά σας σχετικά δικαιώματα.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να επεξεργαζόμαστε και να προστατεύουμε σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας μας και την σχετική Νομοθεσία. Όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα του Ομίλου μας ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής μας και φροντίζουν η προστασία της ιδιωτικότητάς σας να είναι πάντα στο προσκήνιο!

Τι κατηγορίες δεδομένων συλλέγουμε

Η «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» ενδέχεται να επεξεργασθεί τις παρακάτω κατηγορίες προσωπικών σας δεδομένων:

  • προσωπικά στοιχεία: όνομα, επώνυμο, αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, γένος, ημερομηνία γέννησης, εθνικότητα
  • στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), τηλεομοιότυπο, λογαριασμοί Σελίδων Κοινωνικής Δικτύωσης
  • στοιχεία πληρωμών: στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας
  • στοιχεία που σχετίζονται με τη συμμετοχή σας στο Loyalty πρόγραμμά μας
  • στοιχεία σχετικά με τη διαμονή σας: ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, αγαθά και υπηρεσίες που προτιμήσατε, συμμετοχή και group πελατών καθώς και από την έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας μέσω του γραφείου μας
  • στοιχεία που σχετίζονται με την συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς μας και κλήρωση δώρων
  • τις κριτικές και την αξιολόγησή σας για την ποιότητα της διαμονής και των υπηρεσιών μας
  • πληροφορίες που μας παρέχετε για την εκπλήρωση ιδιαίτερων αιτημάτων και επιθυμιών κατά τη διάρκεια της διαμονή σας
  • κάθε είδους προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιράζεστε μαζί μας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Η «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα:

  • Από πληροφορίες που παρέχονται απευθείας από εσάς:
  1. όταν επιθυμείτε και ζητάτε τηλεφωνικά ή δια ζώσης πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και προσφορές διαθεσιμότητας, όποτε και μας παρέχετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.
  2. πληροφορίες που παρέχετε όταν προχωράτε γενικά με ενέργειες για κρατήσεις καταλυμάτων στα ξενοδοχεία μας και όπου αλλού παρέχουμε διαμονή.
  3. επιλέγετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» και να χρησιμοποιείτε εφαρμογές που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες  μας, τα κέντρα κρατήσεων και τηλεφωνικών κλήσεων, τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν τα παρέχετε εθελοντικά σε εμάς, μεταξύ άλλων σε σχέση με το πρόγραμμα αφοσίωσής μας (Loyalty Club) και από τα μέλη της  «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»  ή άλλα τρίτα μέρη.
  4. Αν καταχωρίζετε ή χρησιμοποιείτε τις ιστοσελίδες μας ή/και μια Αίτηση, πρέπει να δώσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα (όπως το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό, κ.λ.π.). Συμπληρώνοντας τα πεδία που προσδιορίζονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα εγγραφής στη σελίδα σύνδεσης ή στο έγγραφο.
  5. από την καταχώριση των στοιχείων σας στην υποδοχή των ξενοδοχείων μας κατά την άφιξή σας
  6. από στοιχεία που παρέχετε στους υπαλλήλους μας κατά διάρκεια της διαμονής σας στις εγκαταστάσεις μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
  7. στοιχεία επικοινωνίας, όπως το όνομά σας, η ταχυδρομική διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το τηλεομοιότυπο,  και ο αριθμός τηλεφώνου.
  8. αριθμός πιστωτικής κάρτας ή άλλος αριθμός λογαριασμού πληρωμής, διεύθυνση χρέωσης και άλλα στοιχεία πληρωμής και χρέωσης ("Πληροφορίες πληρωμής").
  9.  τα αρχεία και τα αντίγραφα της αλληλογραφίας σας εάν επικοινωνήσετε μαζί μας.
  10. πληροφορίες απαραίτητες για την εκπλήρωση ειδικών αιτημάτων (π.χ. υγειονομικοί όροι που απαιτούν ειδική στέγαση).
  • από ταξιδιωτικούς πράκτορες με τους οποίους συνεργάζεται η «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»
  • από ηλεκτρονικές πλατφόρμες, μέσω των οποίων πραγματοποιείτε την επικοινωνία σας μαζί μας ή και τις κρατήσεις σας
  • Από την έκδοση παραστατικών προκαταβολών, πληρωμών και εξοφλήσεων

Σε καμία περίπτωση, δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα που δεν έχουν παρασχεθεί με την συγκατάθεσή σας.

Για ποιους λόγους συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την εκπλήρωση των παρακάτω τιθέμενων σκοπών και μόνο:

  • για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις προς εσάς και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τη διαμονή που σας υποσχεθήκαμε
  • για να συμμορφωθούμε σε υποχρεώσεις που μας επιβάλλονται από τη νομοθεσία, τις Δικαστικές ή Εποπτικές Αρχές και με το Εφαρμοστέο Δίκαιο
  • για ενημερωτικούς, ερευνητικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς, μόνο εφ’ όσον έχουμε εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεσή σας προς τούτο
  • Για να σας πιστοποιήσουμε κατά τη σύνδεσή σας στις ιστοσελίδες μας, την Εφαρμογή μας (Application) και το Wi-Fi μας.
  • Για την εκπλήρωση των αιτημάτων κράτησης ή πληροφοριών και για να θυμάστε τις προτιμήσεις και τις πληροφορίες εγγραφής σας.
  • Για τα προγράμματα  αφοσίωσης (Loyalty Club)
  • Για να μετρήσουμε και να λάβουμε δεδομένα για διοικητικούς και άλλους σκοπούς επικοινωνίας και για να λειτουργήσουμε και να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, τις ιστοσελίδες μας και τα Προγράμματα (Programs) και Εφαρμογές (Applications) που αφορούν στις λειτουργίες της  «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»  
  • Για την υποστήριξη των στόχων πληροφορικής.

Μέτρα και εγγυήσεις προστασίας της ασφάλειας των δεδομένων σας

Λαμβάνουμε κατάλληλα και πρόσφορα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων που τυγχάνουν επεξεργασίας.

Αποτρέπουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα σας, ενώ το σύνολο των μελών του προσωπικού μας δεσμεύεται να διασφαλίσει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεν γνωστοποιούμε ούτε μεταβιβάζουμε τα στοιχεία σας σε τρίτα πρόσωπα, παρά μόνο στο πλαίσιο των συμβατικών μας σχέσεων με τους Συνεργάτες μας και για την εκπλήρωση συγκεκριμένων σκοπών που σχετίζονται με την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σε κάθε περίπτωση μεριμνούμε, ώστε όλοι οι Συνεργάτες μας να συμμορφώνονται με την σχετική με την προστασία των δεδομένων νομοθεσία και να λαμβάνουν, με τη σειρά τους, όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας που τυχόν λαμβάνουν.

Με ποιόν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Πολιτική Απορρήτου & Επεξεργασία Δεδομένων:

Τα προσωπικά σας δεδομένα συγκεντρώνονται, κατατίθενται και υποβάλλονται σε επεξεργασία από την «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»  αποκλειστικά για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Με την αποδοχή των όρων εδώ δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη  «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» για να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα σε Συνεργάτες της, δηλαδή σε τρίτους φυσικούς ή νομικούς φορείς που σας παρέχουν υπηρεσίες σε συνδυασμό ή επιπλέον των υπηρεσιών της ( ειδικά για υπηρεσίες μεταφορών, εκδρομές,  εσωτερικές ή εξωτερικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε μέρη, εγγύησης προϊόντων, κλπ) και για λόγους που σχετίζονται με την καλύτερη παροχή υπηρεσιών της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» προς εσάς.

Θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους μόνο όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορούμε να μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες για εσάς εκτός της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» όπου α) απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο, β) όταν και στο βαθμό που είναι απαραίτητο, προκειμένου  να παρασχεθούν υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, οπότε θα θεωρηθεί ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας (π.χ. ενοικίαση αυτοκινήτου, κράτηση εστιατορίου, έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, προγράμματα επιβράβευσης, περιηγήσεις ή ρυθμίσεις επίσκεψης, αγορές εισιτηρίων), γ) Εάν η διαμονή σας έχει πληρωθεί από τρίτο μέρος, θα παράσχουμε πληροφορίες χρέωσης στο μέρος πληρωμής, δ) αν δεν έχετε καταβάλει οφειλόμενα ποσά.

Με κυβερνητικές αρχές ή αρχές επιβολής του νόμου, όταν απαιτείται από το Εφαρμοστέο Δίκαιο για να συμμορφωθούν με δικαστική εντολή ή άλλη νομική υποχρέωση, ή να ανταποκριθούν σε κυβερνητικό αίτημα.

Όταν θεωρούμε καλή τη πίστη ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων ή της περιουσίας μας, την προστασία της ασφάλειάς σας ή την ασφάλεια των άλλων ή την διερεύνηση κλοπής ή απάτης.

Με τους παρόχους υπηρεσιών και τους επεξεργαστές δεδομένων, τους οποίους χρησιμοποιούμε για να εκτελέσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να υποστηρίξουμε την επιχείρησή μας.

Για τους σκοπούς ειδικών προγραμμάτων, προσφορών, κληρώσεων και διαγωνισμών, σύμφωνα με τους πιο συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις εάν / όταν επιλέξετε να συμμετάσχετε.

Με τους προμηθευτές μας και τρίτους για την παράδοση των αγαθών και των υπηρεσιών μας σε εσάς, αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων ή αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από αυτά τα τρίτα μέρη απαιτείται να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με εύλογα μέτρα ασφαλείας και να περιορίσουμε τη χρήση τους μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τους έχουμε γνωστοποιήσει. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν περιγράφει τη συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη πληροφοριών από τρίτους που επικοινωνείτε για υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δικές μας, για τις οποίες πρέπει να ενημερώσετε σχετικά με τις Πολιτικές Απορρήτου τους.

Οι ιστότοποι μας μπορεί να περιέχουν συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων μερών που διαχειρίζονται άλλα τα τρία μέρη  μέρη, εκτός της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων». Οι εν λόγω συνδεδεμένοι ιστότοποι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» και η «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»  δεν είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία, το περιεχόμενο, τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων ή την ασφάλεια οποιουδήποτε τέτοιου συνδεδεμένου ιστότοπου (ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιέχεται σε οποιονδήποτε συνδεδεμένο ιστότοπο). Είστε υπεύθυνοι για την ανάγνωση και συμμόρφωση με τις Δηλώσεις Απορρήτου και τους όρους χρήσης που δημοσιεύονται σε αυτούς τους συνδεδεμένους ιστότοπους τρίτων μερών.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Θα διατηρήσουμε τα Δεδομένα Παροχής Χρήσης για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε τους δικτυακούς μας τόπους ή / και την Αίτηση μας και για εύλογο χρονικό διάστημα για να εκπληρώσουμε τους προαναφερθέντες σκοπούς ή για να τηρήσουμε τους ισχύοντες νόμους ή καταστατικά περιορισμού ή όρων αυτής της Πολιτικής. Θα διατηρήσουμε αυτόματα συλλεγμένες πληροφορίες για διάστημα έως και 24 μηνών και στη συνέχεια θα τις αποθηκεύσουμε σε μια μη αναγνωρίσιμη συγκεντρωτική φόρμα. Σε κάθε περίπτωση, διαγράφουμε τα δεδομένα σας πλήρως και οριστικά από τα φυσικά και ηλεκτρονικά μας αρχεία εντός 30 ημερών από την υποβολή σχετικού αιτήματος εκ μέρους σας.

Πολιτική Cookies

Παρακαλούμε δείτε την σχετική ενότητα.

Δικαιώματα

Έχετε τα παρακάτω δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα σας που επεξεργαζόμαστε: Μπορείτε:

  • να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας ως προς τη χρήση δεδομένων σας για διαφημιστικούς ή ενημερωτικούς σκοπούς
  • να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με το είδος της επεξεργασίας που υφίστανται τα δεδομένα σας από εμάς και να έχετε πρόσβαση σε αυτά
  • να ζητήσετε να διορθώσουμε ή να επικαιροποιήσουμε τα δεδομένα σας σε περίπτωση που είναι ανακριβή ή ελλιπή
  • να ζητήσετε την πλήρη και οριστική διαγραφή των δεδομένων σας από τα αρχεία μας
  • να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που θέτει η σχετική νομοθεσία
  • να ζητήσετε αντίγραφο του συνόλου ή μέρους των δεδομένων σας σε κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από τα μηχανήματα μορφή

Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας  δωρεάν το συντομότερο δυνατό και, σε κάθε περίπτωση, εντός 30 ημερών από την υποβολή τους. Η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί για 60 ημέρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα και το πλήθος των αιτημάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε, επίσης, να απευθύνετε τα παράπονα και τις  ανησυχίες σας σχετικά με τη χρήση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Επικοινωνία

Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας, να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία ή παράπονο, αλλά και για να αξιολογήσετε την Πολιτική Προστασίας μας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Κος Βασίλειος Σπύρου)  στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ή να μας αποστέλλετε τα αιτήματά σας ταχυδρομικώς στην διεύθυνση  Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων, Κηφισίας 125-127 Γραφείο 830 Αθήνα Τ.Κ. 11524.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας ενδέχεται να τροποποιηθεί στο μέλλον. Κάθε αλλαγή ή προσθήκη σε αυτή θα αναρτάται στην ιστοσελίδα μας, ώστε να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας. Καμία τροποποίηση της πολιτικής μας δεν θα ισχύσει πριν τη σχετική ανάρτηση και ενημέρωσή σας.

Δικαιοδοσία

Συμφωνείται ρητά ότι τα Δικαστήρια των Αθηνών που εφαρμόζουν το ελληνικό δίκαιο, θα είναι αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς, αξίωσης, ερμηνείας ή διαμάχης που προκύπτει από ή σχετίζεται με τους Όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

© 2018 ."Spyrou Hotels" in Skopelos island, Best Hotels in Skopelos . Created By Dynamic WebSites

Search

 Όροι & Προϋποθέσεις για τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

  • Τα Δωρεάν Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια χορηγούνται μόνο από την εταιρεία μας “Spyrou Skopelos Experience”.
  • Η προσφορά ισχύει για συμβατικά πλοία (Ferry Boats). Δεν ισχύει για υδροπτέρυγα, Catamaran και εν γένει ταχύπλοα.
  • Αφορούν στα λιμάνια του Βόλου και της Κύμης. Αφορούν στις ακτοπλοϊκές εταιρίες “Hellenic Seaways” και “ΣΝΕ (ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)” και για όσο χρονικό διάστημα πραγματοποιούν δρομολόγια .Εξαιρείται το διάστημα του Αγ. Πνεύματος.
  • Η πολιτική χρέωσης των παιδιών για τη διαμονή τους, ισχύει όπως στην σχετική προσφορά διαθεσιμότητας διαμονής.
  • Η προσφορά ισχύει για απευθείας κρατήσεις στα ξενοδοχεία μας ή για χρήση του On Line συστήματος της ιστοσελίδας μας και του facebook, και χωρίς την διαμεσολάβηση ορισμένων Τουριστικών Πρακτόρων για τους οποίους δεν υφίσταται συμβόλαιο συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικοινωνείτε με το τμήμα κρατήσεων του Ομίλου μας για διευκρινήσεις.
  • Ανεξάρτητα των διανυκτερεύσεων και του τρόπου που πραγματοποιείται η κράτησή σας, προσφέρουμε 15% έκπτωση για αγορά οποιονδήποτε ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Hellenic Seaways και της ΣΝΕ, (επιβατών & οχημάτων, με συμβατικά πλοία ή ταχύπλοα) από την Εταιρεία μας. Η έκπτωση δεν ισχύει για φορτηγά οχήματα, βανάκια και αγροτικά.

Σημείωσεις:

Για οποιαδήποτε τυχόν διαφορά ανάμεσα στην αναγραφόμενη τιμή του εκτυπωμένου Εκπτωτικού Εισιτηρίου σας και του καταβληθέντος ποσού, θα λάβετε σχετική Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών κατά την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο.Όλες οι εκπτώσεις και προσφορές που αφορούν στα ακτοπολοϊκά εισιτήρια υπολογίζονται επί των επισήμων τιμοκαταλόγων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών. Οι τιμές ενδέχεται να υποστούν τυχόν προσαύξηση από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, για την οποία η εταιρεία Spyrou Skopelos Experience ουδεμία ευθύνη φέρει. Δεν προβλέπεται έκπτωση στα ήδη Μειωμένα Εισιτήρια (π.χ Παιδικά, Φοιτητικά, ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων, κλπ).

Για την έκδοση των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων σας είναι απαραίτητη η ενημέρωση τουλάχιστον 72 ώρες πριν την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Εντός των τελευταίων 72 ωρών δεν υπάρχει καμία δυνατότητα έκδοσης Εισιτηρίων.

Υπερ-πληρότητα. Ορισμένες ημερομηνίες κατά την υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου πιθανόν να παρατηρηθεί Yπερ-πληρότητα για τα οχήματα στα Ferry Boats καθώς και για τους επιβάτες στα ταχύπλοα. Η “Spyrou Skopelos Experience” ενδέχεται να ακυρώσει και επιστρέψει τα χρήματα για παραγγελίες σχετικών Ακτοπλοϊκών εάν βρεθεί αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της αδυναμίας διάθεσης – από την Ακτοπλοϊκή Εταιρεία - θέσεων οχημάτων και επιβατών. Σε παρόμοιες περιπτώσεις, η “Spyrou Skopelos Experience” δε φέρει καμία ευθύνη.

Η παραγγελία και εξόφληση των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων στην “Spyrou Skopelos Experience” δεν συνεπάγεται και την αυτόματη έκδοσή τους καθότι η διαδικασία αυτή απαιτεί περίπου 72 ώρες, χρόνος που επισύρει το ενδεχόμενο της Yπερ-πληρότητας.

Στους δικαιούχους των Δωρεάν ή Εκπτωτικών Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων αποστέλλονται Μοναδικοί Κωδικοί Εισιτηρίων. Τα εκτυπωμένα εισιτήρια παραλαμβάνονται – με την επίδειξη των Μοναδικών Κωδικών Εισιτηρίων – από τα εξουσιοδοτημένα Τουριστικά Πρακτορεία στο λιμάνι του απόπλου.

Για την έκδοση των Εκπτωτικών Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων απαιτείται η πλήρης εξόφλησή τους.

Στην περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης δρομολογίων (λόγω καιρικών συνθηκών, τεχνικών προβλημάτων, κλπ) η επικοινωνία των επιβατών (εφόσον έχουν ήδη λάβει τους Μοναδικούς Κωδικούς Εισιτηρίων τους) πραγματοποιείται απευθείας με την Ακτοπλοϊκή Εταιρεία χωρίς τη μεσολάβηση της “Spyrou Skopelos Experience” η οποία και δεν φέρει καμία ευθύνη. Hellenic Seaways Τηλ. 210 4199000 - ΣΝΕ Τηλ. 22220 92164 ή 91789.

Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν προλάβουν τον απόπλου, η εταιρεία Spyrou Skopelos Experience δε φέρει ουδεμία ευθύνη, ενόσω διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί στην επιστροφή οποιουδήποτε ποσού στους επιβάτες.

Πριν ζητήσετε τα Δωρεάν ή τα Εκπτωτικά Εισιτήρια σας από την εταιρεία μας, παρακαλούμε όπως έχετε αποφασίσει το λιμάνι, την ναυτιλιακή εταιρεία, τον τύπο πλοίου και τα δρομολόγια που σας εξυπηρετούν. Συμπληρώνετε και υποβάλετε την φόρμα .

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνείτε και οι ίδιοι με την αντίστοιχη Ακτοπλοϊκή Εταιρεία για την επιβεβαίωση της ώρας αναχώρησης των πλοίων.

Terms & Conditions for Ferry Tickets

The Free Ferry Tickets are granted only by our company, "Spyrou Skopelos Experience".

  • The offer applies to the itineraries from the ports of Volos, Kimi.
  • The offer applies to the shipping companies “Hellenic Sea Ways” and “SNE (Skyros Shipping Company)” and for their published schedules, as long as they operate them.
  • The offer is valid for guests who are charged for their accommodation. Not applicable for children staying free in our hotels (please read children policy), and for vehicles.
  • The offer applies to Ferry Tickets with conventional boats. Not applicable to Hydrofoils, Catamaran and speedboats in general.
  • The offer applies to direct bookings at our hotels or via the Online system of our website without the intervention of Tour Operators with whom there is no relevant contract. In any case you should contact our reservations department for clarifications.
  • Regardless of the nights of stay and the source of booking , we offer 15% Discount on any Ferry Ticket of Hellenic Sea Ways & SNE, (passengers & vehicles, conventional and high speed boats) granted by our Company. The discount does not apply for vans and trucks.

Notes:

For any price difference between the printed Ferry Ticket and the actual payment, a relevant Official Receipt will be delivered upon checkout from the hotel. All discounts and offers are calculated on the Official Price List of the shipping companies. Shipping companies may increase ticket pricing due to the increase in VAT and is something Spyrou Skopelos Experience is not responsible for. Already reduced or discounted rates are not applicable for further discounts (eg. Children, Students, People with Disabilities, etc.)

For Ferry Tickets issuing a, at least, 72 hour notice is required. To the beneficiaries of Free or Discounted Ferry Tickets we dispatch Unique Ticket Codes. The printed tickets are obtained by demonstrating the Unique Ticket Codes to the authorized Tourist Office at the port of departure.

Hyper-occupancy: Some dates in high season (July – August) there is likely an Hyper-occupancy for vehicles in Ferry Boats and for passengers in High-Speed Boats. "Spyrou Skopelos Experience" is likely to cancel and return the relevant pay offs to its clients for the requested Ferry Tickets if faced with the possibility of Hyper occupancy - from the Ferry Company – for vehicles and for passengers. In such cases “Spyrou Skopelos Experience” holds no responsibility.

The ordering and pay offs of Ferry Tickets to "Spyrou Skopelos Experience" does not result automatic issue since the process requires about 72 hours and involves the possibility of Hyper-occupancy.

 

For any ticket issuing, full payment is required.

In case of route cancellation or modification or delay in sailing (due to weather conditions, technical problems, force majeure, etc.), passengers (who have already received their ticket codes) ought to communicate directly with the shipping company without the mediation of "Spyrou Skopelos Experience" which holds no responsibility. Hellenic Sea Ways Tel:(+30) 210 4199000 - SNE Tel:(+30) 22220 92164 or 91789.

In case the passengers miss a ferry connection, Spyrou Skopelos Experience assumes no responsibility and is not obligated for refunding any amount to the passengers.

When requesting the Free Ferry Tickets or the Discount Ferry Tickets from us, please first have decided port, shipping company, type of boat and itineraries. In any case, please complete and submit the Boat Ticketing Form.

We offer to our guests free information on ferry schedules, ticketing and complete organization of your trip!