Δωρεάν Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Γεφυρώνουμε τα λιμάνια του Βόλου, Αγίου Κωνσταντίνου, και της Κύμης με την Σκόπελο και προσφέρουμε ασυναγώνιστες εκπτώσεις στους επισκέπτες μας.

Rigas Hotel και Skopelos Holidays Hotel & Spa: 

  • Με τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις προσφέρουμε Δωρεάν για τους επιβάτες τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια (ισχύει για ενήλικες και για παιδιά που χρεώνονται για τη διαμονή τους) από τα λιμάνια του Βόλου και της Κύμης προς/από τη Σκόπελο (μετ’επιστροφής).
  • 15% έκπτωση στα οχήματα και για τις 2 διαδρομές από οποιοδήποτε από τα παραπάνω λιμάνια.

Blue Green Bay  και  Elios Holidays Hotel:

  • Με τουλάχιστον 7 διανυκτερεύσεις προσφέρουμε Δωρεάν για τους επιβάτες τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια (ισχύει για ενήλικες και για παιδιά που χρεώνονται για τη διαμονή τους) από το λιμάνι του Βόλου και της Κύμης προς/από τη Σκόπελο (2 διαδρομές).
  • 15% έκπτωση στα οχήματα και για τις 2 διαδρομές από οποιοδήποτε από τα παραπάνω λιμάνια.

Ανεξάρτητα των διανυκτερεύσεων, προσφέρουμε 15% έκπτωση για αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Hellenic Seaways και της ΣΝΕ (επιβατών & οχημάτων, συμβατικών & ταχύπλοων) από τον Όμιλό μας. Υπόκειται σε Όρους.

Για την απόλυτη κατανόηση των ταξιδιωτικών αναγκών σας και την έκδοση των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων σας , παρακαλούμε συμπληρώστε την σχετική Φόρμα Έκδοσης Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων.

Με βάση την ενημέρωση από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες θέσεις για τα οχήματα από Κύμη προς Σκόπελο στις 4-8 και στις  11-08.

Με βάση την ενημέρωση από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες θέσεις για τα οχήματα από Σκόπελο προς Κύμη από στις 18-8.

Με βάση την ενημέρωση από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες θέσεις για τα οχήματα από Σκόπελο προς Βόλο από 1-8 έως 12-8, στις 12-8, από 17-8 εώς 19-8,  καθώς και στις 25-8.

Με βάση την ενημέρωση από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες θέσεις για τα οχήματα από Βόλο προς Σκόπελο από 4-8 εώς 6-8 και από 11-8 εώς 12-8.

Τα Δωρεάν Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια ενδέχεται να μην ισχύουν για κάποιες περιόδους. Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνούν απευθείας με το Τμήμα Κρατήσεων της εταιρείας μας.

 

 

Καριέρα

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια νέα και επιτυχημένη καριέρα στην τουριστική βιομηχανία, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Στείλτε το βιογραφικό σας στο hr@skopeloshotels.eu

Ο Καιρός

 

booked.net

© 2018 ."Spyrou Hotels" in Skopelos island, Best Hotels in Skopelos . Created By Dynamic WebSites

Search