fbpx

Σχετικά με εμάς

“Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων”
“Γνώρισε τις πόλεις και τον νου πολλών ανθρώπων” ΟΜΗΡΟΣ  (Οδ. 1.3)

 

Η Spyrou Skopelos Experience είναι ένας μικρός ξενοδοχειακός όμιλος με δυναμική παρουσία στη Σκόπελο εδώ και 42 χρόνια. Η βαθιά γνώση της Σκοπέλου είναι αποτέλεσμα της εντοπιότητας, στοιχείο που συνδυάζεται με την αστείρευτη αγάπη για το νησί μας.

Το συγκρότημά μας αποτελείται από 3 ξενοδοχεία – Rigas Hotel, Elios Holidays Hotel & Skopelos Holidays Hotel & Spa – και 2 εξοχικές κατοικίες – Blue Green Bay & Pantelis Studios. Τρεις από αυτές προσφέρουν πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό®. Συνολικά, τα 240 δωμάτια, διαμερίσματα, στούντιο, σουίτες, μεζονέτες και μπανγκαλόου μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 880 άτομα. Το ξενοδοχείο Rigas στη Χώρα της Σκοπέλου είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανακαλύψετε τη Σκόπελο ανεξάρτητα από την εποχή.

Η Spyrou Skopelos Experience συνδυάζει τη διαμονή στη Σκόπελο με τις τοπικές εμπειρίες. Πλούσια γαστρονομία, υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες, αποκατάσταση υγείας και θεραπείες spa & ευεξίας. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες σε μια προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενών μας. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν το καινοτόμο ψηφιακό πρόγραμμα Flight + Hotel + Transportation, και την έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από και προς τη Σκόπελο.

Οι αξίες μας

Όντας η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Σκόπελο, αναλαμβάνουμε  την ευθύνη μας απέναντι στη φύση και το περιβάλλον, καθώς και τις αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν την τοπική κοινωνία της Σκοπέλου.

Η φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε με τρόπο που να διασφαλίζει:

  • πρώτα και πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος
  • την δίκαιη και εκλεπτυσμένη φροντίδα όλων των φιλοξενούμενων και των εργαζομένων μας
  • υψηλά πρότυπα σε όλα τα ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας
  • τη φροντίδα για το περιβάλλον και τη προστασία της φύσης, για ένα καλύτερο αύριο
  • τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές σε όλες τις δράσεις μας
  • υιοθέτηση αλλαγών και  καινοτομίας

Σκόπελος, Κοινωνία και Περιβάλλον

Δημιουργούμε σχέσεις, λειτουργούμε με υπευθυνότητα και φροντίζουμε  για την ενεργή συμμετοχή μας στην τοπική κοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να οικοδομήσουμε ένα οικοσύστημα αμοιβαίου οφέλους,  για την ευημερία όλων.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μας αντανακλάται στην υποστήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού, της Ambert Alert, της StrayCare, της Skopelos Green & Clean, καθώς και πολλών τοπικών πρωτοβουλιών & εθελοντικών δράσεων. Τα ξενοδοχεία μας είναι φιλικά προς τα κατοικίδια και το Skopelos Holidays Hotel & Spa είναι πιστοποιημένο από το ECARF ως ξενοδοχείο φιλικό προς τα άτομα με αλλεργίες.

Σκόπελος – Ίσες ευκαιρίες για όλους

Με θεμελιώδη άξονα την παροχή ίσων ευκαιριών η Spyrou Skopelos Experience αντιμετωπίζει ισότιμα  όλους τους εργαζόμενους και τους αναζητούντες εργασία χωρίς διακρίσεις για οποιοδήποτε λόγο, όπως φύλο, φυλή, χρώμα, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, σεξουαλικό προσανατολισμό ή θρησκεία. Βασική πολιτική μας είναι η συνεχής επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη όλων των εργαζομένων προκειμένου να συμβάλουν πλήρως στο όραμα του μικρού Ομίλου μας. Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, είμαστε ευτυχείς να απασχολούμε στην ομάδα μας περίπου 160 υπαλλήλους.

Στα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα λειτουργούν Τμήματα Πωλήσεων, Κρατήσεων και Μάρκετινγκ, ενώ κάθε χρόνο συμμετέχουμε στις μεγαλύτερες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις.

Ευχαριστούμε που επιστεφτήκατε την ιστοσελίδα μας!