Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου διέπει τη χρήση των δικτυακών τόπων και των υπηρεσιών της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων», μέλη της οποίας είναι τα: RIGAS HOTEL Χώρα Σκοπέλου 37003-Σκόπελος,  SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & SPA  Χώρα Σκοπέλου 37003-Σκόπελος, BLUE GREEN BAY Πάνορμος Σκοπέλου 37003-Σκόπελος, ELIOS HOLIDAYS HOTEL Νέο Κλήμα Σκοπέλου 37003-Σκόπελος, BEST SHOP SKOPELOS & SKIATHOS Χώρα Σκοπέλου 37003-Σκόπελος, MEDITERRANEAN HOTEL MANAGEMENT Κηφισίας 125-127 Αθήνα 11524,  εταιρείες  και δραστηριότητες με έδρα την Ελλάδα. Η παρούσα πολιτική απορρήτου δεσμεύει όλες τις εταιρείες του Ομίλου χωριστά.

Στην «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων», σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε.

Με την αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου και των όρων και προϋποθέσεων, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε ότι αποδέχεσθε αυτή την Πολιτική Απορρήτου.

Οι όροι αυτοί μπορούν να αλλάξουν, να επικαιροποιηθούν ή να τροποποιηθούν με άλλο τρόπο, εν όλω ή εν μέρει, ανά πάσα στιγμή, ωστόσο η ισχύουσα κάθε φορά εκδοχή θα είναι πάντοτε προσβάσιμη στις ηλεκτρονικές σελίδες των επιχειρήσεων του Ομίλου.

Τα προσωπικά δεδομένα, προαιρετικά και υποχρεωτικά, που πρέπει να παρέχετε κατά την είσοδο στον ιστότοπο ή την εγγραφή σας σε διάφορες εφαρμογές που σχετίζονται με υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχονται από την «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» και τυχόν πρόσθετα προσωπικά δεδομένα που θα ζητηθούν σε μεταγενέστερα στάδια συλλέγει, επεξεργάζεται, μεταφέρει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί η  «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων», υπό την ιδιότητά της  ως υπεύθυνης επεξεργασίας δεδομένων προς όφελος των μελών του Ομίλου και των ξενοδοχείων και συνεργατών τους, καθώς και από παρόχους υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών δεδομένων και των παρόχων υπηρεσιών που περιγράφονται παρακάτω.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας περιγράφει τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς και τα χαρακτηριστικά της επεξεργασίας αυτής και τα δικά σας σχετικά δικαιώματα.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να επεξεργαζόμαστε και να προστατεύουμε σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας μας και την σχετική Νομοθεσία. Όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα του Ομίλου μας ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής μας και φροντίζουν η προστασία της ιδιωτικότητάς σας να είναι πάντα στο προσκήνιο!

 

Τι κατηγορίες δεδομένων συλλέγουμε

Η «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» ενδέχεται να επεξεργασθεί τις παρακάτω κατηγορίες προσωπικών σας δεδομένων:

  • προσωπικά στοιχεία: όνομα, επώνυμο, αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, γένος, ημερομηνία γέννησης, εθνικότητα
  • στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), τηλεομοιότυπο, λογαριασμοί Σελίδων Κοινωνικής Δικτύωσης
  • στοιχεία πληρωμών: στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας
  • στοιχεία που σχετίζονται με τη συμμετοχή σας στο Loyalty πρόγραμμά μας
  • στοιχεία σχετικά με τη διαμονή σας: ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, αγαθά και υπηρεσίες που προτιμήσατε, συμμετοχή και group πελατών καθώς και από την έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας μέσω του γραφείου μας
  • στοιχεία που σχετίζονται με την συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς μας και κλήρωση δώρων
  • τις κριτικές και την αξιολόγησή σας για την ποιότητα της διαμονής και των υπηρεσιών μας
  • πληροφορίες που μας παρέχετε για την εκπλήρωση ιδιαίτερων αιτημάτων και επιθυμιών κατά τη διάρκεια της διαμονή σας
  • κάθε είδους προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιράζεστε μαζί μας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας

 

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Η «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα:

  • Από πληροφορίες που παρέχονται απευθείας από εσάς:
  1. όταν επιθυμείτε και ζητάτε τηλεφωνικά ή δια ζώσης πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και προσφορές διαθεσιμότητας, όποτε και μας παρέχετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.
  2. πληροφορίες που παρέχετε όταν προχωράτε γενικά με ενέργειες για κρατήσεις καταλυμάτων στα ξενοδοχεία μας και όπου αλλού παρέχουμε διαμονή.
  3. επιλέγετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» και να χρησιμοποιείτε εφαρμογές που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες  μας, τα κέντρα κρατήσεων και τηλεφωνικών κλήσεων, τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν τα παρέχετε εθελοντικά σε εμάς, μεταξύ άλλων σε σχέση με το πρόγραμμα αφοσίωσής μας (Loyalty Club) και από τα μέλη της  «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»  ή άλλα τρίτα μέρη.
  4. Αν καταχωρίζετε ή χρησιμοποιείτε τις ιστοσελίδες μας ή/και μια Αίτηση, πρέπει να δώσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα (όπως το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό, κ.λ.π.). Συμπληρώνοντας τα πεδία που προσδιορίζονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα εγγραφής στη σελίδα σύνδεσης ή στο έγγραφο.
  5. από την καταχώριση των στοιχείων σας στην υποδοχή των ξενοδοχείων μας κατά την άφιξή σας
  6. από στοιχεία που παρέχετε στους υπαλλήλους μας κατά διάρκεια της διαμονής σας στις εγκαταστάσεις μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
  7. στοιχεία επικοινωνίας, όπως το όνομά σας, η ταχυδρομική διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το τηλεομοιότυπο,  και ο αριθμός τηλεφώνου.
  8. αριθμός πιστωτικής κάρτας ή άλλος αριθμός λογαριασμού πληρωμής, διεύθυνση χρέωσης και άλλα στοιχεία πληρωμής και χρέωσης ("Πληροφορίες πληρωμής").
  9.  τα αρχεία και τα αντίγραφα της αλληλογραφίας σας εάν επικοινωνήσετε μαζί μας.
  10. πληροφορίες απαραίτητες για την εκπλήρωση ειδικών αιτημάτων (π.χ. υγειονομικοί όροι που απαιτούν ειδική στέγαση).
  • από ταξιδιωτικούς πράκτορες με τους οποίους συνεργάζεται η «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»
  • από ηλεκτρονικές πλατφόρμες, μέσω των οποίων πραγματοποιείτε την επικοινωνία σας μαζί μας ή και τις κρατήσεις σας
  • Από την έκδοση παραστατικών προκαταβολών, πληρωμών και εξοφλήσεων

Σε καμία περίπτωση, δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα που δεν έχουν παρασχεθεί με την συγκατάθεσή σας.

 

Για ποιους λόγους συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την εκπλήρωση των παρακάτω τιθέμενων σκοπών και μόνο:

  • για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις προς εσάς και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τη διαμονή που σας υποσχεθήκαμε
  • για να συμμορφωθούμε σε υποχρεώσεις που μας επιβάλλονται από τη νομοθεσία, τις Δικαστικές ή Εποπτικές Αρχές και με το Εφαρμοστέο Δίκαιο
  • για ενημερωτικούς, ερευνητικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς, μόνο εφ’ όσον έχουμε εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεσή σας προς τούτο
  • Για να σας πιστοποιήσουμε κατά τη σύνδεσή σας στις ιστοσελίδες μας, την Εφαρμογή μας (Application) και το Wi-Fi μας.
  • Για την εκπλήρωση των αιτημάτων κράτησης ή πληροφοριών και για να θυμάστε τις προτιμήσεις και τις πληροφορίες εγγραφής σας.
  • Για τα προγράμματα  αφοσίωσης (Loyalty Club)
  • Για να μετρήσουμε και να λάβουμε δεδομένα για διοικητικούς και άλλους σκοπούς επικοινωνίας και για να λειτουργήσουμε και να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, τις ιστοσελίδες μας και τα Προγράμματα (Programs) και Εφαρμογές (Applications) που αφορούν στις λειτουργίες της  «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»  
  • Για την υποστήριξη των στόχων πληροφορικής.

 

Μέτρα και εγγυήσεις προστασίας της ασφάλειας των δεδομένων σας

Λαμβάνουμε κατάλληλα και πρόσφορα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων που τυγχάνουν επεξεργασίας.

Αποτρέπουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα σας, ενώ το σύνολο των μελών του προσωπικού μας δεσμεύεται να διασφαλίσει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεν γνωστοποιούμε ούτε μεταβιβάζουμε τα στοιχεία σας σε τρίτα πρόσωπα, παρά μόνο στο πλαίσιο των συμβατικών μας σχέσεων με τους Συνεργάτες μας και για την εκπλήρωση συγκεκριμένων σκοπών που σχετίζονται με την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σε κάθε περίπτωση μεριμνούμε, ώστε όλοι οι Συνεργάτες μας να συμμορφώνονται με την σχετική με την προστασία των δεδομένων νομοθεσία και να λαμβάνουν, με τη σειρά τους, όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας που τυχόν λαμβάνουν.

 

Με ποιόν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Πολιτική Απορρήτου & Επεξεργασία Δεδομένων:

Τα προσωπικά σας δεδομένα συγκεντρώνονται, κατατίθενται και υποβάλλονται σε επεξεργασία από την «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»  αποκλειστικά για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Με την αποδοχή των όρων εδώ δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη  «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» για να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα σε Συνεργάτες της, δηλαδή σε τρίτους φυσικούς ή νομικούς φορείς που σας παρέχουν υπηρεσίες σε συνδυασμό ή επιπλέον των υπηρεσιών της ( ειδικά για υπηρεσίες μεταφορών, εκδρομές,  εσωτερικές ή εξωτερικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε μέρη, εγγύησης προϊόντων, κλπ) και για λόγους που σχετίζονται με την καλύτερη παροχή υπηρεσιών της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» προς εσάς.

Θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους μόνο όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορούμε να μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες για εσάς εκτός της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» όπου α) απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο, β) όταν και στο βαθμό που είναι απαραίτητο, προκειμένου  να παρασχεθούν υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, οπότε θα θεωρηθεί ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας (π.χ. ενοικίαση αυτοκινήτου, κράτηση εστιατορίου, έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, προγράμματα επιβράβευσης, περιηγήσεις ή ρυθμίσεις επίσκεψης, αγορές εισιτηρίων), γ) Εάν η διαμονή σας έχει πληρωθεί από τρίτο μέρος, θα παράσχουμε πληροφορίες χρέωσης στο μέρος πληρωμής, δ) αν δεν έχετε καταβάλει οφειλόμενα ποσά.

Με κυβερνητικές αρχές ή αρχές επιβολής του νόμου, όταν απαιτείται από το Εφαρμοστέο Δίκαιο για να συμμορφωθούν με δικαστική εντολή ή άλλη νομική υποχρέωση, ή να ανταποκριθούν σε κυβερνητικό αίτημα.

Όταν θεωρούμε καλή τη πίστη ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων ή της περιουσίας μας, την προστασία της ασφάλειάς σας ή την ασφάλεια των άλλων ή την διερεύνηση κλοπής ή απάτης.

Με τους παρόχους υπηρεσιών και τους επεξεργαστές δεδομένων, τους οποίους χρησιμοποιούμε για να εκτελέσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να υποστηρίξουμε την επιχείρησή μας.

Για τους σκοπούς ειδικών προγραμμάτων, προσφορών, κληρώσεων και διαγωνισμών, σύμφωνα με τους πιο συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις εάν / όταν επιλέξετε να συμμετάσχετε.

Με τους προμηθευτές μας και τρίτους για την παράδοση των αγαθών και των υπηρεσιών μας σε εσάς, αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων ή αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από αυτά τα τρίτα μέρη απαιτείται να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με εύλογα μέτρα ασφαλείας και να περιορίσουμε τη χρήση τους μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τους έχουμε γνωστοποιήσει. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν περιγράφει τη συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη πληροφοριών από τρίτους που επικοινωνείτε για υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δικές μας, για τις οποίες πρέπει να ενημερώσετε σχετικά με τις Πολιτικές Απορρήτου τους.

Οι ιστότοποι μας μπορεί να περιέχουν συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων μερών που διαχειρίζονται άλλα τα τρία μέρη  μέρη, εκτός της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων». Οι εν λόγω συνδεδεμένοι ιστότοποι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων» και η «Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων»  δεν είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία, το περιεχόμενο, τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων ή την ασφάλεια οποιουδήποτε τέτοιου συνδεδεμένου ιστότοπου (ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιέχεται σε οποιονδήποτε συνδεδεμένο ιστότοπο). Είστε υπεύθυνοι για την ανάγνωση και συμμόρφωση με τις Δηλώσεις Απορρήτου και τους όρους χρήσης που δημοσιεύονται σε αυτούς τους συνδεδεμένους ιστότοπους τρίτων μερών.

 

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Θα διατηρήσουμε τα Δεδομένα Παροχής Χρήσης για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε τους δικτυακούς μας τόπους ή / και την Αίτηση μας και για εύλογο χρονικό διάστημα για να εκπληρώσουμε τους προαναφερθέντες σκοπούς ή για να τηρήσουμε τους ισχύοντες νόμους ή καταστατικά περιορισμού ή όρων αυτής της Πολιτικής. Θα διατηρήσουμε αυτόματα συλλεγμένες πληροφορίες για διάστημα έως και 24 μηνών και στη συνέχεια θα τις αποθηκεύσουμε σε μια μη αναγνωρίσιμη συγκεντρωτική φόρμα. Σε κάθε περίπτωση, διαγράφουμε τα δεδομένα σας πλήρως και οριστικά από τα φυσικά και ηλεκτρονικά μας αρχεία εντός 30 ημερών από την υποβολή σχετικού αιτήματος εκ μέρους σας.

 

Πολιτική Cookies

Παρακαλούμε δείτε την σχετική ενότητα.

 

Δικαιώματα

Έχετε τα παρακάτω δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα σας που επεξεργαζόμαστε: Μπορείτε:

  • να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας ως προς τη χρήση δεδομένων σας για διαφημιστικούς ή ενημερωτικούς σκοπούς
  • να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με το είδος της επεξεργασίας που υφίστανται τα δεδομένα σας από εμάς και να έχετε πρόσβαση σε αυτά
  • να ζητήσετε να διορθώσουμε ή να επικαιροποιήσουμε τα δεδομένα σας σε περίπτωση που είναι ανακριβή ή ελλιπή
  • να ζητήσετε την πλήρη και οριστική διαγραφή των δεδομένων σας από τα αρχεία μας
  • να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που θέτει η σχετική νομοθεσία
  • να ζητήσετε αντίγραφο του συνόλου ή μέρους των δεδομένων σας σε κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από τα μηχανήματα μορφή

Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας  δωρεάν το συντομότερο δυνατό και, σε κάθε περίπτωση, εντός 30 ημερών από την υποβολή τους. Η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί για 60 ημέρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα και το πλήθος των αιτημάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε, επίσης, να απευθύνετε τα παράπονα και τις  ανησυχίες σας σχετικά με τη χρήση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

Επικοινωνία

Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας, να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία ή παράπονο, αλλά και για να αξιολογήσετε την Πολιτική Προστασίας μας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Κος Βασίλειος Σπύρου)  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή να μας αποστέλλετε τα αιτήματά σας ταχυδρομικώς στην διεύθυνση  Σπύρου Όμιλος Επιχειρήσεων, Κηφισίας 125-127 Γραφείο 830 Αθήνα Τ.Κ. 11524.

 

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας ενδέχεται να τροποποιηθεί στο μέλλον. Κάθε αλλαγή ή προσθήκη σε αυτή θα αναρτάται στην ιστοσελίδα μας, ώστε να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας. Καμία τροποποίηση της πολιτικής μας δεν θα ισχύσει πριν τη σχετική ανάρτηση και ενημέρωσή σας.

 

Δικαιοδοσία

Συμφωνείται ρητά ότι τα Δικαστήρια των Αθηνών που εφαρμόζουν το ελληνικό δίκαιο, θα είναι αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς, αξίωσης, ερμηνείας ή διαμάχης που προκύπτει από ή σχετίζεται με τους Όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

© 2018 ."Spyrou Hotels" in Skopelos island, Best Hotels in Skopelos . Created By Dynamic WebSites

Search

 Όροι & Προϋποθέσεις για τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

  • Τα Δωρεάν Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια χορηγούνται μόνο από την εταιρεία μας “Spyrou Skopelos Experience”.
  • Η προσφορά ισχύει για συμβατικά πλοία (Ferry Boats). Δεν ισχύει για υδροπτέρυγα, Catamaran και εν γένει ταχύπλοα.
  • Αφορούν στα λιμάνια του Βόλου και της Κύμης. Αφορούν στις ακτοπλοϊκές εταιρίες “Hellenic Seaways” και “ΣΝΕ (ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)” και για όσο χρονικό διάστημα πραγματοποιούν δρομολόγια .Εξαιρείται το διάστημα του Αγ. Πνεύματος.
  • Η πολιτική χρέωσης των παιδιών για τη διαμονή τους, ισχύει όπως στην σχετική προσφορά διαθεσιμότητας διαμονής.
  • Η προσφορά ισχύει για απευθείας κρατήσεις στα ξενοδοχεία μας ή για χρήση του On Line συστήματος της ιστοσελίδας μας και του facebook, και χωρίς την διαμεσολάβηση ορισμένων Τουριστικών Πρακτόρων για τους οποίους δεν υφίσταται συμβόλαιο συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικοινωνείτε με το τμήμα κρατήσεων του Ομίλου μας για διευκρινήσεις.
  • Ανεξάρτητα των διανυκτερεύσεων και του τρόπου που πραγματοποιείται η κράτησή σας, προσφέρουμε 15% έκπτωση για αγορά οποιονδήποτε ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Hellenic Seaways και της ΣΝΕ, (επιβατών & οχημάτων, με συμβατικά πλοία ή ταχύπλοα) από την Εταιρεία μας. Η έκπτωση δεν ισχύει για φορτηγά οχήματα, βανάκια και αγροτικά.

Σημείωσεις:

Για οποιαδήποτε τυχόν διαφορά ανάμεσα στην αναγραφόμενη τιμή του εκτυπωμένου Εκπτωτικού Εισιτηρίου σας και του καταβληθέντος ποσού, θα λάβετε σχετική Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών κατά την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο.Όλες οι εκπτώσεις και προσφορές που αφορούν στα ακτοπολοϊκά εισιτήρια υπολογίζονται επί των επισήμων τιμοκαταλόγων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών. Οι τιμές ενδέχεται να υποστούν τυχόν προσαύξηση από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, για την οποία η εταιρεία Spyrou Skopelos Experience ουδεμία ευθύνη φέρει. Δεν προβλέπεται έκπτωση στα ήδη Μειωμένα Εισιτήρια (π.χ Παιδικά, Φοιτητικά, ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων, κλπ).

Για την έκδοση των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων σας είναι απαραίτητη η ενημέρωση τουλάχιστον 72 ώρες πριν την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Εντός των τελευταίων 72 ωρών δεν υπάρχει καμία δυνατότητα έκδοσης Εισιτηρίων.

Υπερ-πληρότητα. Ορισμένες ημερομηνίες κατά την υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου πιθανόν να παρατηρηθεί Yπερ-πληρότητα για τα οχήματα στα Ferry Boats καθώς και για τους επιβάτες στα ταχύπλοα. Η “Spyrou Skopelos Experience” ενδέχεται να ακυρώσει και επιστρέψει τα χρήματα για παραγγελίες σχετικών Ακτοπλοϊκών εάν βρεθεί αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της αδυναμίας διάθεσης – από την Ακτοπλοϊκή Εταιρεία - θέσεων οχημάτων και επιβατών. Σε παρόμοιες περιπτώσεις, η “Spyrou Skopelos Experience” δε φέρει καμία ευθύνη.

Η παραγγελία και εξόφληση των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων στην “Spyrou Skopelos Experience” δεν συνεπάγεται και την αυτόματη έκδοσή τους καθότι η διαδικασία αυτή απαιτεί περίπου 72 ώρες, χρόνος που επισύρει το ενδεχόμενο της Yπερ-πληρότητας.

Στους δικαιούχους των Δωρεάν ή Εκπτωτικών Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων αποστέλλονται Μοναδικοί Κωδικοί Εισιτηρίων. Τα εκτυπωμένα εισιτήρια παραλαμβάνονται – με την επίδειξη των Μοναδικών Κωδικών Εισιτηρίων – από τα εξουσιοδοτημένα Τουριστικά Πρακτορεία στο λιμάνι του απόπλου.

Για την έκδοση των Εκπτωτικών Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων απαιτείται η πλήρης εξόφλησή τους.

Στην περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης δρομολογίων (λόγω καιρικών συνθηκών, τεχνικών προβλημάτων, κλπ) η επικοινωνία των επιβατών (εφόσον έχουν ήδη λάβει τους Μοναδικούς Κωδικούς Εισιτηρίων τους) πραγματοποιείται απευθείας με την Ακτοπλοϊκή Εταιρεία χωρίς τη μεσολάβηση της “Spyrou Skopelos Experience” η οποία και δεν φέρει καμία ευθύνη. Hellenic Seaways Τηλ. 210 4199000 - ΣΝΕ Τηλ. 22220 92164 ή 91789.

Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν προλάβουν τον απόπλου, η εταιρεία Spyrou Skopelos Experience δε φέρει ουδεμία ευθύνη, ενόσω διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί στην επιστροφή οποιουδήποτε ποσού στους επιβάτες.

Πριν ζητήσετε τα Δωρεάν ή τα Εκπτωτικά Εισιτήρια σας από την εταιρεία μας, παρακαλούμε όπως έχετε αποφασίσει το λιμάνι, την ναυτιλιακή εταιρεία, τον τύπο πλοίου και τα δρομολόγια που σας εξυπηρετούν. Συμπληρώνετε και υποβάλετε την φόρμα .

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνείτε και οι ίδιοι με την αντίστοιχη Ακτοπλοϊκή Εταιρεία για την επιβεβαίωση της ώρας αναχώρησης των πλοίων.

Terms & Conditions for Ferry Tickets

The Free Ferry Tickets are granted only by our company, "Spyrou Skopelos Experience".

  • The offer applies to the itineraries from the ports of Volos, Kimi.
  • The offer applies to the shipping companies “Hellenic Sea Ways” and “SNE (Skyros Shipping Company)” and for their published schedules, as long as they operate them.
  • The offer is valid for guests who are charged for their accommodation. Not applicable for children staying free in our hotels (please read children policy), and for vehicles.
  • The offer applies to Ferry Tickets with conventional boats. Not applicable to Hydrofoils, Catamaran and speedboats in general.
  • The offer applies to direct bookings at our hotels or via the Online system of our website without the intervention of Tour Operators with whom there is no relevant contract. In any case you should contact our reservations department for clarifications.
  • Regardless of the nights of stay and the source of booking , we offer 15% Discount on any Ferry Ticket of Hellenic Sea Ways & SNE, (passengers & vehicles, conventional and high speed boats) granted by our Company. The discount does not apply for vans and trucks.

Notes:

For any price difference between the printed Ferry Ticket and the actual payment, a relevant Official Receipt will be delivered upon checkout from the hotel. All discounts and offers are calculated on the Official Price List of the shipping companies. Shipping companies may increase ticket pricing due to the increase in VAT and is something Spyrou Skopelos Experience is not responsible for. Already reduced or discounted rates are not applicable for further discounts (eg. Children, Students, People with Disabilities, etc.)

For Ferry Tickets issuing a, at least, 72 hour notice is required. To the beneficiaries of Free or Discounted Ferry Tickets we dispatch Unique Ticket Codes. The printed tickets are obtained by demonstrating the Unique Ticket Codes to the authorized Tourist Office at the port of departure.

Hyper-occupancy: Some dates in high season (July – August) there is likely an Hyper-occupancy for vehicles in Ferry Boats and for passengers in High-Speed Boats. "Spyrou Skopelos Experience" is likely to cancel and return the relevant pay offs to its clients for the requested Ferry Tickets if faced with the possibility of Hyper occupancy - from the Ferry Company – for vehicles and for passengers. In such cases “Spyrou Skopelos Experience” holds no responsibility.

The ordering and pay offs of Ferry Tickets to "Spyrou Skopelos Experience" does not result automatic issue since the process requires about 72 hours and involves the possibility of Hyper-occupancy.

 

For any ticket issuing, full payment is required.

In case of route cancellation or modification or delay in sailing (due to weather conditions, technical problems, force majeure, etc.), passengers (who have already received their ticket codes) ought to communicate directly with the shipping company without the mediation of "Spyrou Skopelos Experience" which holds no responsibility. Hellenic Sea Ways Tel:(+30) 210 4199000 - SNE Tel:(+30) 22220 92164 or 91789.

In case the passengers miss a ferry connection, Spyrou Skopelos Experience assumes no responsibility and is not obligated for refunding any amount to the passengers.

When requesting the Free Ferry Tickets or the Discount Ferry Tickets from us, please first have decided port, shipping company, type of boat and itineraries. In any case, please complete and submit the Boat Ticketing Form.

We offer to our guests free information on ferry schedules, ticketing and complete organization of your trip!