fbpx

Μάρτιος 2020

Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες,

Στη Spyrou Skopelos Experience, εστιάζουμε εξ ολοκλήρου στην εμπειρία των επισκεπτών μας και η προτεραιότητά μας, πάντα, είναι η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων, των κατοίκων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας όταν μένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορονοϊού στη Σκόπελο.

Στη Παρακολουθούμε στενά τις κατευθυντήριες γραμμές των κορυφαίων εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής κυβέρνησης. Έχουμε λάβει  προληπτικά μέτρα, ενισχύοντας τις ήδη αυστηρές πρακτικές διαχείρισης τροφίμων, απολύμανσης και καθαρισμού.

Στη Με βάση την καθοδήγηση που έχουμε λάβει και τη γενική κατάσταση της ετοιμότητας μας, είμαστε βέβαιοι ότι οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να είναι ασφαλείς και έτοιμες να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας. Εάν η κατάσταση γίνει πιο σοβαρή για την περιοχή μας, θα ακολουθήσουμε πιστά και τις νεότερες οδηγίες της κυβέρνησης και των οργανισμών υγείας.

Στη Πέραν όλων των μέτρων που είμαστε πρόθυμοι να λάβουμε για την δική σας υγεία και ασφάλεια. Σημαντική είναι η κατανόηση και η δική σας πρόληψη για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και προστασίας.

 

Πολιτική Ακύρωσης για υπάρχουσες ή μελλοντικές κρατήσεις

Στη Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, θέλουμε να σας εγγυηθούμε ότι βρισκόμαστε δίπλα σας. Προσφέρουμε ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια για όλα τα ξενοδοχεία της Spyrou Skopelos Experience. Σε απάντηση των μεταβαλλόμενων συνθηκών της αγοράς, εφαρμόζουμε τις παρακάτω πολιτικές:

– Για τους επισκέπτες με υπάρχουσες κρατήσεις για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία άφιξης μετά τις 25 Μαΐου 2020 (συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων με προκαταβολή ή/και προπληρωμένων κρατήσεων ή/και μη επιστρέψιμων κρατήσεων) παρέχουμε τη δυνατότητα πλήρους αλλαγής ή ακύρωσης χωρίς χρέωση μέχρι και 21 ημέρες πριν από την άφιξη σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αλλαγές στις υπάρχουσες κρατήσεις θα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα ή/και τυχόν διαφορές τιμής.

– Για νέες κρατήσεις για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία άφιξης μετά τις 25 Μαΐου 2020 (συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων με προκαταβολή ή/και προπληρωμένων κρατήσεων ή/και μη επιστρέψιμων κρατήσεων), παρέχουμε τη δυνατότητα πλήρους αλλαγής ή ακύρωσης χωρίς χρέωση μέχρι και 21 ημέρες πριν από την άφιξη. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αλλαγές στις υπάρχουσες κρατήσεις θα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα ή/και τυχόν διαφορές τιμής.

– Οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν κράτηση μέσω πρακτορείων ταξιδίων ή άλλων επαγγελματιών ταξιδίων τρίτων τους συμβουλεύουν να επικοινωνήσουν με τον πάροχο αυτό για πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές τους.

 

Η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες που έλαβαν αυστηρά προληπτικά μέτρα.

Έτσι, έχει από τις λιγότερες περιπτώσεις κρoυσμάτων της επιδημίας COVID-19 στην Ευρώπη. Καθώς η Ελλάδα συνεχίζει να αντιμετωπίζει την κατάσταση πολύ σοβαρά, αναμένεται ότι μόλις αρθεί η κατάσταση περιορισμού της κυκλοφορίας, θα υπάρξει απότομη αύξηση της ζήτησης για ξενοδοχεία. Επωφεληθείτε από την πολιτική Κάντε κράτηση τώρα και Ακυρώστε Αργότερα. Έτσι, θα  μπορείτε να είστε μεταξύ εκείνων που θα εξασφαλίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με μειωμένες τιμές όταν η κρίση θα έχει τελειώσει.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσφέρουμε μια ασφαλή, απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία διακοπών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στη Σκόπελο.

Ας μείνουμε όλοι ασφαλείς.

Γεώργιος Μιχάλης

Γενικός Διευθυντής της Spyrou Skopelos Experience